Project omschrijving

Cactuskwekerij Stolk

Cactuskwekerij Stolk is gespecialiseerd in het telen van verschillende soorten planten zoals de Aloë Arborescens, Euphorbia Trigona en Chlorophytum.

Stolk Decoration
De Kwekerij is sinds kort begonnen met een eigen Decoration lijn van potten. Deze potten zorgen ervoor dat de planten een frisse en moderne look krijgen en in elke woning goed tot zijn recht komen. De potten hebben neutrale kleuren en zijn ook goed met elkaar te combineren.

Designstar en Cactuskwekerij Stolk
Voor deze eigen lijn was Cactuskwekerij Stolk op zoek naar een passend etiket wat in een oogopslag het merk ‘’Stolk Decoration’’ laat zien. Designstar heeft toen een aantal ontwerpen gemaakt waar de kwekerij het meest passende ontwerp uit kon kiezen. Er is uiteindelijk gekozen voor het etiket in de kleuren grijs met wit wat zorgt voor een subtiele maar herkenbare toevoeging aan de planten.

Heeft u ook een nieuw product waar u graag een etiket of potcover voor wilt laten ontwikkelen? Neem dan contact op met één van de accountmanagers van Designstar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS