Loading...
Creatie

CREATIE

De afdeling ‘creatie’ bestaat uit vormgevers en DTP-ers. Zij vertalen uw aanvraag in een creatief voorstel. Of het nu gaat om etiketten, banners, websites of juist om een groot billboard of canvas; ons creatieve team heeft al veel schitterende ontwerpen gemaakt. Maar toch weten ze elke keer weer een nieuw verrassend/verfrissend ontwerp te maken.

Doordat Designstar een eigen creatie team heeft is het mogelijk om snel te kunnen schakelen en daardoor samen tot een ontwerp te komen. Ons creatieve team staat klaar om uw wensen om te zetten naar een product waar u achter staat.

FOTOGRAFIE

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Goede beelden stellen u in staat om te communiceren wat u wilt. Beelden geven sfeer, communiceren emotie en brengen in één oogopslag uw boodschap over.

Designstar beschikt over een fotostudio met geavanceerde apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om close-up-, product- en decorbeelden van hoge kwaliteit te maken. Daarnaast hebben wij ook een daglichtstudio en is het maken van uw foto’s ook op locatie mogelijk. Denk hierbij aan toepassingsbeelden en beelden met modellen.