Hoe belangrijk is onze leefomgeving voor u? Niet alleen in de groensector, maar in onze hele maatschappij worden duurzame en ecologische producten steeds belangrijker. Op verschillende manieren kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een beter milieu en een schonere leefomgeving. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons.

Omdat Designstar hierin ook graag haar steentje bijdraagt, hebben wij een nieuw materiaal ontwikkeld. De wensen van onze klanten stonden hierbij centraal. Dit heeft geresulteerd in een prachtig milieuvriendelijk materiaal: PLM-Top!

Het basismateriaal voor PLM-Top is FSC gecertificeerd en daardoor biologisch verantwoord. PLM-Top is ook nog eens vochtwerend en scheurbestendig, wat het een ideaal product maakt voor de sierteeltsector. Na gebruik is het zeer geschikt om weer gerecycled te worden.

Naast de mooie uitstraling is PLM-Top ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Dit maakt PLM-Top hét nieuwe milieuvriendelijke materiaal voor potcovers! Heeft PLM-Top ook uw interesse gewekt? Neem contact op met uw accountmanager voor een vrijblijvend voorstel op maat.

DETAILS

  • Toepassing: Potcovers

  • Eigenschappen: Milieuvriendelijk, recyclebaar, FSC, vochtwerend, scheurbestendig

  • Download: PLM-Top flyer (NL)

  • Locatie: MESSE Essen, Duitsland