NIEUW! Op zoek naar Designstar’s favoriet, de Labelsupport®, in langere formaten? Labelcap® is de oplossing!

Een absolute favoriet in de bevestigingsmaterialen van Designstar is toch wel de Labelsupport®, op 4 manieren zijn uw etiketten te monteren, hierdoor kunt u voor elk product de juiste wijze van presenteren kiezen. De etiketten staan allemaal netjes gelijk wat voor een rustig beeld op de winkelvloer zorgt, netjes, strak en uniform. De Labelsupport is bij Designstar verkrijgbaar in 2 maten, 17cm en 25cm.

Maar ook de kwekers van grote planten zien nu steeds vaker de voordelen van de Labelsupport®. De laatste tijd kwam regelmatig de wens naar voren voor een Labelsupport® in langere variant. En daar is nu de Labelcap®

De Labelcap® is een cap met dezelfde nopjes als de Labelsupport® waar de etiketten op bevestigd kunnen worden, alleen is deze cap te plaatsen op houten stokjes die in verschillende maten in de handel te verkrijgen zijn. Hierdoor is elke gewenste stoklengte mogelijk. Designstar heeft in de maten 40-60cm diverse lengtes op voorraad in de kleuren bruinzwart en naturel, elke andere lengte en kleur is mogelijk op aanvraag. De Labelcap® zelf is gemaakt van zwart gerecycled PP, (andere kleuren mogelijk op aanvraag), het is dus naast een praktische ook een duurzame keuze.

Wilt u kiezen voor duurzame materialen zonder in te leveren op kwaliteit en uitstraling? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!