WEBSITE ONTWERP & BEHEER

Bij een compleet promotiepakket hoort natuurlijk ook een website. Designstar creëert en ontwerpt websites op basis van uw eigen bestaande huisstijl of juist in een geheel nieuwe uitstraling.

Wij verzorgen graag uw complete huisstijl-pakket waardoor al uw verschillende online én offline uitingen geheel in lijn zijn met elkaar.

REALISATIE

Tijdens een uitgebreid gesprek informeert één van onze accountmanagers naar uw wensen en geeft u advies. In grove lijnen wordt dan duidelijk welke functies en pagina’s u op uw nieuwe website wenst.
Op basis hiervan maakt de accountmanager een offerte. Na akkoord op deze offerte gaan we aan de slag!
Uw wensen worden online vertaald in een mooie en overzichtelijke website. U kunt hiervoor zelf beelden en teksten aanleveren, maar indien gewenst kunnen wij dit voor u verzorgen.

Al onze websites zijn geschikt voor zowel computer, tablet als mobiele telefoon.
En omdat uw site makkelijk te vinden moet zijn, leveren we onze websites standaard
zoekmachine-vriendelijk (SEO) op.

ALLES IN EIGEN HAND

Alle websites van Designstar worden opgeleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS). Hierdoor bent u in staat uw website up-to-date te houden en waar nodig zelf aan te passen, zonder daarmee het uiterlijk van uw website aan te tasten. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwsbericht of een assortimentswijziging.

Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Designstar kan dit ook verzorgen.
Onze accountmanagers informeren u hier graag over.

Designstar WordPress