UPDATE
De vacature voor de locatie Zoetermeer is reeds vervuld. Reacties naar aanleiding van deze vacature worden niet meer in behandeling genomen.

Voor in ons drukke seizoen zijn we op zoek naar jong, zelfstandig productie personeel dat kan worden ingezet op onze locaties in Boskoop en Zoetermeer.

DE FUNCTIE
Als Productie medewerker ben je actief in alle productiewerkzaamheden van Designstar. De hoofdactiviteiten van deze functie bestaan uit het bestandsbeheer, printen, snijden, stansen, lamineren en afwerken van etiket- en promotiematerialen.

HET PROFIEL
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve medewerkers die van uitdaging en afwisseling houden. Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en in het bezit van een rijbewijs zijn. Heb je interesse en ben je voor 5 dagen per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou.

HET AANBOD
Het betreft een tijdelijke functie voor de maanden december tot en met april/mei 2017. Je komt te werken in een enthousiast team. De functie biedt uitdaging en ruimte voor een creatieve inbreng. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

GEÏNTERESSEERD?

Solliciteer door een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae op te sturen naar personeel@starre.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joost van der Starre via 0172-235633

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.