Onze sociale partner vanaf het begin is Sociaal Werkbedrijf DSW, gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 2010 verzorgen zij de afwerking van de etiketten en potcovers van Designstar.

In 2013 hebben wij de samenwerking geïntensiveerd. In onze eigen hal, binnen het pand van DSW, werken zowel medewerkers van Designstar als medewerkers van DSW.

Dagelijks worden er duizenden eindproducten gemonteerd en verpakt door mensen met een beperking of mensen die re-integreren. Hierdoor leren de werknemers nieuwe vaardigheden aan en hebben ze tevens een sociaal netwerk. Het werk geeft deze mensen een bepaalde structuur in het leven. Zij ervaren weer hoe het is om (weer) mee te draaien in de maatschappij en hoe waardevol ze zijn.

In november hebben wij daarom tijdens een feestelijke bijeenkomst onze samenwerking gevierd en hebben Leo van Antwerpen (directeur Designstar) en Patrick Verhoef (Directeur DSW) het contract verlengt.
We kijken uit naar nog vele jaren samenwerking!

DSW heeft in 2015 een mooie film gemaakt over onze samenwerking, dus wil je hier graag iets meer over weten, kijk dan dit leuke filmpje: https://youtu.be/ff3shwjp0G8

Zie ook onze partner-pagina om onze andere sociale partners te zien.