Project omschrijving

Bijzondere shoot voor een uniek etiket!

Designstar heeft in opdracht van -klant van het eerste uur- Snepvangers Tuinplanten een nieuwe etikettenlijn ontwikkeld. De klant had specifieke wensen betreft de fotografie. Hier is onze fotografie afdeling enthousiast mee aan de slag gegaan!

Een mooie sfeerfoto, uitgevoerd in zwart-wit, vormt de basis van het etiket. Daarnaast zijn alle planten in hun mooiste stadium gefotografeerd in onze fotostudio. Deze foto’s zijn in kleur voor de zwart-wit foto geplaatst. Hierdoor springt de betreffende plantsoort als het ware uit de foto! Daarbij is op ieder etiket een mooi close-up beeld van de betreffende plantsoort toegevoegd, wat het plaatje compleet maakt.
Je ziet nu in één oogopslag hoe de plant van dichtbij toont, maar ook hoe hij ‘totaal’ in je tuin zal staan!
Om dit effect nog meer te versterken, zijn delen van het etiket voorzien van dripp-off. Dit houdt in dat bepaalde delen glanzend en andere delen mat zijn afgewerkt. Hiermee zijn de etiketten echte eyecatchers geworden, die recht doen aan de prachtige producten waarin ze staan.

Snepvangers Tuinplanten B.V. heeft gekozen om de fotografie ook te gebruiken voor hun vrachtwagen. Het resultaat mag er zijn wat ons betreft!

Mark Boemaars, sales bij Snepvangers Tuinplanten B.V.: ‘We zijn erg blij met de nieuwe look van onze etikettenlijn. Op de achterzijde laten we per etiket een aantal suggesties zien voor de rest van ons assortiment. Onze klanten zijn erg enthousiast en vinden de etiketten verfrissend, nieuw en origineel.’

Heeft u speciale fotografie wensen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op dit gebied? Designstar denkt graag met u mee. Neem gerust Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers. Zij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

DETAILS