Project omschrijving

Preesman Potplanten

Preesman is een glastuinbouwbedrijf waar een ruim assortiment bloeiende seizoensproducten wordt geteeld. Voorbeelden van producten zijn: grootbloemige cyclamen, hydrangea, impatiens new guinea, diverse zomerbloeiers en vaste planten. Preesman wordt gewaardeerd om de kwalitatief hoogwaardige producten en de goede verzorging hiervan. Preesman teelt haar planten milieubewust en is dan ook MPS gecertificeerd. Dagelijks worden de planten verhandeld op de verschillende vestigingen van Bloemveiling Royal FloraHolland en op Plantion in Ede. Via verschillende wegen zoals: groothandel, exporteurs, tuincentra en bloemisten vinden de producten hun weg naar de consument in Nederland en elders in Europa.

Pretty Turtle
De Streptocarpus ’Pretty Turtle’ is ontwikkeld door Kees Preesman. Deze plant is uniek en heeft de naam ’Pretty Turtle’ te danken aan de stevige bladeren die lijken op het schild van de Schildpad. Het blad is een beetje gekarteld en heeft een vlezige textuur, vergelijkbaar met een vetplant. Eind 2021 is de Streptocarpus ’Pretty Turtle’ uitgeroepen tot winnende plant in de categorie ‘Groene kamerplanten’ van de Glazen Tulp Award 2022. Preesman kan hier erg trots op zijn!

Potcover Designstar
Preesman Potplanten was op zoek naar een potcover voor de Streptocarpus ’Pretty Turtle’. Op dat moment kwam Designstar om de hoek kijken. De ontwerpers van Designstar hebben een potcover ontwikkelt waar het silhouet van de schildpad wordt afgebeeld. Op de achtergrond van de potcover is het patroon van de schild van de schildpad afgebeeld. Bij elkaar resulteert dit in een passende en herkenbare potcover voor deze unieke plant.

Heeft u ook een product waar u graag een etiket of potcover voor wilt laten ontwikkelen? Neem dan contact op met één van de accountmanagers van Designstar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS