Project omschrijving

Nieuwe website en etiketten voor Preesman

Al jarenlang is Preesman Potplanten een trouwe klant van Designstar. Dit familiebedrijf in de Hoekse Waard is snel uitgegroeid tot een flink bedrijf met een zeer divers en kleurrijk aanbod seizoensproducten.

Tijd voor een professionaliseringsslag op het gebied van huisstijl en uitingen. Preesman Potplanten gaat voortaan verder onder de naam Preesman, met als toepasselijke slogan ‘Colours that impress!’ Naast de slogan heeft Designstar de aantrekkelijke en kleurrijke website ontwikkeld. Deze one-page website heeft veel beeld, is gemakkelijk te onderhouden en goed te bekijken op alle verschillende beeldschermen.

De huisstijl is doorgetrokken in de etiketten en op de nieuwe vrachtwagen. Ook op de beurzen staat Preesman met een geheel vernieuwde stand. De reacties zijn lovend: men vindt het een mooie, herkenbare en kleurrijke uitstraling met een knipoog naar het ‘oude’, vertrouwde Preesman Potplanten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Ook om puur te sparren zijn onze accountmanagers uw man (of vrouw)! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Colinda Preesman: ‘Een vernieuwde uitstraling, maar toch herkenbaar blijven in de markt is precies wat we wilden!’

DETAILS