Project omschrijving

Niftrik Bloemen & Planten

Niftrik Bloemen & Planten zorgt voor de levering, het juiste assortiment en voor een verrassende presentatie van de bloemenafdeling van verschillende supermarkten. Door de jarenlange ervaring en vakkennis ziet elke bloemenafdeling er tot in de puntjes verzorgd uit.

Met veel plezier heeft Designstar de kwekersetiketten gemaakt voor Niftrik Bloemen & Planten, wat zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid in de supermarkten. Er is gekozen voor een etiket met het logo van Niftrik Bloemen & Planten en de pay-off: Pure Ambacht.

Niftrik Bloemen & Planten heeft in overleg met Designstar ervoor gekozen om de etiketten te bedrukken op PLM BIO materiaal. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord wat resulteert in een duurzame en natuurlijke uitstraling van de etiketten. Het onderste gedeelte van het etiket is voorzien van een afscheurrand waar de prijssticker op geplakt kan worden. Hierdoor is het voor de consument gemakkelijk om op een nette manier de prijs te verwijderen. Dit is extra fijn als de consument de bloemen of plant cadeau gaat geven.

De ontwerpfase verliep erg vlot door een duidelijke communicatie tussen Designstar en Niftrik Bloemen & Planten. In eerste instantie heeft Designstar vijf voorstellen gepresenteerd waar twee ontwerpen uit zijn gekomen. Uiteindelijk is er gekozen voor het etiket met een luxe uitstraling waar het logo van Niftrik goed naar voren komt.

Heeft u ook een uitdaging voor ons? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS