Project omschrijving

Nieuwe website voor Van der Starre

Designstar heeft in opdracht van kwekerij Van der Starre een uitgebreide website ontwikkeld.

Digitale communicatie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook voor Van der Starre is de website steeds belangrijker als informatiedrager, maar ook als communicatiemiddel.

De website is ontwikkeld in WordPress, het open source Content Management Systeem (CMS), zodat ook het blijven onderhouden van de website eenvoudig is.
De klant koos ervoor om de website beschikbaar te stellen op het nieuwe domein starre.nl (voorheen vdstarre.nl) en deze te voorzien van een versleutelde en veiligere verbinding via https. Daarmee scoort de website beter in de zoekresultaten (SEO).

De grote hoeveelheid aan beeldmateriaal zorgt ervoor dat de bezoeker niet snel uitgekeken is op de website. Een mooie bedrijfsfilm laat de websitebezoeker kennis maken met het bedrijf. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in het DNA van Van der Starre, daarom is er een hele pagina aan dit onderwerp geweid waarin uitgelegd wordt welke inspanningen op dat gebied worden gedaan. Het ruime aanbod aan concepten wordt op de nieuwe website overzichtelijk ten toon gesteld. Ieder concept heeft zijn eigen webpagina waardoor het voor de klant nog eenvoudiger wordt te kiezen welk concept hem/ haar het beste past. Nieuwe soorten krijgen een speciaal plekje op de site en worden daardoor extra voor het voetlicht gebracht.

Bart van der Starre, directeur Van der Starre: ‘Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Het resultaat mag er zijn!’

De website is snel, ook op mobiel heel prettig in gebruik en voorbereid om in meerdere talen beschikbaar te worden gesteld.

Het eindresultaat is een prachtige B2B website met een mooie combinatie van design, doelgroepgerichte content en goed bereikbare praktische informatie.

Is uw website ook aan vervanging toe? Onze creatieve webdesigners staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. U kunt contact opnemen met één van onze accountmanagers voor het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden.

DETAILS

  • Opdrachtgever: Van der Starre

  • Website: starre.nl