Project omschrijving

Nieuwe fruit etikettenlijn Vergeldt & Bouten

Dit voorjaar heeft Designstar in opdracht van Vergeldt & Bouten boomkwekers BV de etikettenlijn, voor het gehele fruit assortiment, mogen vernieuwen. De opdracht die hierbij centraal stond was om de gehele lijn éénduidig, fris en smaakvol op te maken. Deze kernwoorden zijn de uitgangspunten geweest voor het nieuwe ontwerp.

Het fruit is ‘los’ en centraal op het etiket geplaatst. Hierbij is iedere productgroep gelinkt aan een bepaalde kleur welke terug komt in het hart. De frisse kleuren in combinatie met het centraal geplaatste fruit op een witte achtergrond zorgen voor een duidelijk, consistent en uniform geheel. De uitstraling die hiermee wordt gerealiseerd zorgt voor een strak en sfeervol beeld op het schap. De fruitbomen van Vergeldt & Bouten zijn daarnaast ECO-friendly gekweekt wat duidelijk gecommuniceerd wordt op het vernieuwde etiket.

Wij zijn trots op het uiteindelijke resultaat en hebben hier graag en met passie aan gewerkt. Passie die ook zeker thuishoort bij Vergeldt & Bouten. Dagelijks wordt er hard gewerkt om een goed en gezond product met een continue hoogstaande kwaliteit te leveren.

Voor meer informatie over het bedrijf en de producten van Vergeldt & Bouten verwijzen wij u naar onderstaande link.

DETAILS