Project omschrijving

Nieuw verkoopconcept voor So Natural

Designstar heeft in opdracht van So Natural een compleet verkoopconcept ontwikkeld voor de Phalaenopsis.

Door het grote aanbod van Phalaenopsis staan de prijzen al jaren onder druk. En dat terwijl de Phalaenopsis kwekers vaak behoren tot de meest innovatieve ondernemers in bloemen- en plantenland. Een kwalitatief goed en onderscheidend product leveren is essentieel in deze markt.

Met de nieuwe conceptlijnen die zowel op kleur als in de mix geleverd kunnen worden, maakt So Natural dit zeker waar. De Phalaenopsis is zo niet alleen leuk om te kopen, maar nog meer om te geven!  Er is gekozen voor drie onderscheidende lijnen. Met de basislijn ‘So Smart’ gaan de planten weg met een bijpassend etiket. ‘So Special’ maakt de Phalaenopsis tot een cadeautje door middel van een chique potcover en etiket. Beide lijnen kunnen indien gewenst geleverd worden met biologisch afbreekbare etiketten en potcovers, gedrukt op PLM BIO.

‘So Brilliant’ is de meest exclusieve variant. Een luxe potcover gedrukt op zilverlaminaat en bijpassende etiketten maken van deze lange en uitbundige bloeier een echte blikvanger. Naast deze drie lijnen in 12 cm is ook een 6 cm Phalaenopsis -mét biologisch afbreekbare potcover- leverbaar.

Bent u ook toe aan een volgende stap? De creatiefste vormgevers staan te trappelen om een voorstel voor u te maken. Onze ervaren accountmanagers sparren graag geheel vrijblijvend met u over de mogelijkheden.

Martin Smaal, algemeen directeur bij So Natural: ‘Wij hebben in Designstar een partner gevonden die ons volledig kan ontzorgen. De eerste stap in een hecht partnership is gezet!’

DETAILS

  • Foto: Accountmanager Joey Blom overhandigt symbolisch de eerste potcover aan Martin Smaal. Op naar een succesvolle samenwerking!

  • Opdrachtgever: So Natural

  • Website: sonatural.nl