Project omschrijving

Uniek en zeer consumentgericht concept

Designstar heeft in opdracht van Koetsier Vaste Planten een doordacht concept mogen ontwikkelen voor hun vaste planten.

Een bewuste keuze voor een (steeds) groenere tuin is helemaal van nu. Consumenten vervangen langzaam aan steeds meer tegels voor gras of een mooie border. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de natuur, maar ook voor onze sector. Struikelpunt is wel de geringe plantenkennis van de gemiddelde consument.

Veel informatie kan van het etiket gehaald worden, maar de mooiste combinatie met andere planten in de tuin staat hier normaal gezien niet op. Koetsier vaste planten kwam bij ons met de wens hier verandering in te brengen.

Wij zijn met deze wens aan de slag gegaan en hebben een uitgekiend concept ontwikkeld. De consument scant hierbij de QR code van het etiket, waarna de website laat zien welke soorten vaste planten men het beste met elkaar combineert. Met deze handvatten kunnen ook mensen zonder groene vingers eenvoudig een prachtige border maken!

Naast de lijn met steeketiketten heeft Designstar ook de bijpassende website ontworpen en gebouwd. Het resultaat is een compleet concept wat niet alleen extra informatie geeft aan de consument, maar ook aanspoort tot hogere verkopen.

Rob Koetsier: ‘Dit complete concept inspireert en adviseert de consument op eenvoudige wijze. We zijn er erg blij mee!‘

Heeft u ook interesse in een doordacht concept? Designstar denkt graag met u mee. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers. Zij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

DETAILS