Project omschrijving

Janssen Agro Plant

Janssen Agro Plant is gestart in 1962 als traditioneel land- en tuinbouwbedrijf met asperges, aardbeien, aardappelen, suikerbieten en granen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de teelt van aardbeienplanten, primeurteelt zomerprei en kerstbomen. Op dit moment worden er al meer dan 25 jaar kerstbomen geteeld en is Janssen Agro Plant leverancier van hoogwaardige en diverse bomen.

Appel-, peren- en kersenbomen
Afgelopen winter is Janssen Agro Plant gestart met de productie van fruitbomen in Air-pot. Dit ging om 13.000 fruitbomen met een afmeting van 80 bij 20 cm. Zij produceerden appel-, peren- en kersenbomen. Dit was voor het bedrijf de eerste keer dat zij met fruitbomen op de markt kwamen.

Ontwerp Designstar
Naar aanleiding van de fruitbomen kwam Janssen Agro Plant met de vraag aan Designstar om passende etiketten te ontwerpen. Het was de bedoeling dat het etiket er voor zou zorgen dat je gezonde trek zou krijgen. Daarnaast moest het etiket een QR code bevatten waardoor er meer informatie getoond zou worden over de desbetreffende boom na het scannen hiervan. Door middel van verschillende icoontjes en cijfers kon de bloeitijd, plukrijp, snoeitijd en bemesting worden weergegeven.

PLM BIO
Bij Janssen Agro Plant staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Vandaar dat zij gekozen hebben om het definitieve ontwerp te laten bedrukken op PLM BIO materiaal. Hierdoor krijgt het etiket gelijk een duurzame uitstraling. Designstar heeft drie verschillende concepten gemaakt waar Janssen Agro Plant de meest passende heeft gekozen. Dit is de lichtste variant qua kleuren geworden. Dit paste het beste bij de fruitbomen en gaf meteen een frisse look & feel.

Bent u benieuwd wat Designstar voor uw organisatie kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS