Project omschrijving

Jam, taart, muffins of cocktails?

Met de blauwe bessen van Heinz-Clasen en de recepten op de potcover
maakt u deze heerlijke gerechten zelf!

Al 80 jaar een begrip in de omgeving van Tangstedt, Heinz-Clasen Blaubeerpflanzen. Een echt familiebedrijf wat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de teelt van Vaccinium (blauwe bessen). De kracht van het bedrijf zit hem in het produceren van een assortiment met een constante, hoge kwaliteit. Voor Heinz-Clasen Blaubeerpflanzen is het vanzelfsprekend dat deze kwaliteit ook zichtbaar is in alle verkoop bevorderende etikettering, in de zoektocht naar een juiste partner in deze kwamen zij uit bij Designstar.

Heinz Clasen produceert blauwe bessenplanten voor commerciële fruitteelt, die de planten gebruiken om bessen te kweken voor consumptie en zelfpluk, maar ook voor tuincentra die verkopen aan consumenten. Designstar heeft potcovers ontwikkeld voor de planten die aan de eindconsument worden verkocht.

Door middel van de heerlijke recepten aan de binnenkant van de potcover in combinatie met de smakelijke foto’s van toepassingen van de bessen wordt de consument niet alleen verleid om de plant aan te schaffen maar ook om lekker aan de slag te gaan met de zelfgekweekte vruchten. Daarnaast wordt op een subtiele maar speelse manier ook aandacht geschonken aan de bij-vriendelijkheid van de plant.

Heeft u ook een leuk product waar wij een passend ontwerp voor mogen maken? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

“Door te kiezen voor Designstar kregen we snelle implementatie, ondersteuning bij nieuwe ideeën en marketingoplossingen, leuk en persoonlijk contact!”

DETAILS