Project omschrijving

Fruithof

Sinds 2000 is Fruithof een handelskwekerij en groothandel voor fruitbomen en fruitplanten die speciaal gekweekt worden voor de consument. Door de jarenlange ervaring en kennis staat Fruithof garant voor uniforme, onderscheidende, hoogwaardige en visueel aantrekkelijke producten van een uitstekende kwaliteit.

De planten van Fruithof staan in pot en zijn daardoor het hele jaar leverbaar. De planten worden duurzaam onderhouden totdat ze gereed zijn voor verkoop. De fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. Daar gaat het natuurlijk om!

Fruithof is een totaal leverancier van een compleet fruitconcept voor tuincentra in binnen- en buitenland waar meer dan 150 verschillende rassen te vinden zijn. Het verkoopconcept bestaat uit mooie presentatie- en tafelmodules, strakke banners en kleurrijke etiketten. Daarnaast werken zij met een jaarkalender met daarin per week mooie visuele handel, zodat de mooiste planten altijd besteld kunnen worden.

Unieke etikettenlijn
Fruithof kwam met de vraag bij Designstar terecht om etiketten te ontwerpen voor de fruitbomen en fruitplanten. Het was van belang dat de beelden zouden zorgen voor een natuurlijke uitstraling van het fruit waardoor de consument een zo realistisch mogelijk beeld krijgt en geprikkeld wordt. Op basis van de eerste informatie heeft Designstar een aantal schetsen ontworpen en deze hebben we gebundeld in een mooie presentatiebrochure. Deze voorstellen zijn goed ontvangen door Fruithof en naar aanleiding hiervan is er besloten om verder te gaan met een 3D model met als doel een exclusieve uitstraling te realiseren. Doordat de planten duurzaam geteeld worden, heeft Designstar een logo ontwikkeld waarin dit goed naar voren komt op het etiket. Dit alles heeft geresulteerd in een mooie en unieke etikettenlijn voor Fruithof.

Bent u benieuwd wat Designstar voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag met u in gesprek. Neem dan contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS