Project omschrijving

Exclusieve bio lijn voor Air So Pure

Designstar en Air So Pure hebben de samenwerking geïntensiveerd. Naast de al bestaande etikettenlijn heeft Designstar ook een biologische lijn voor Air So Pure mogen ontwikkelen. De etiketten met kartonlook zijn geproduceerd op ons volledig biologische materiaal PLM BIO. De bamboe etikettensteker maakt het plaatje compleet. Als vervanger van de plastic hoes is gekozen voor een crafthoes. Een kartonnen tray maakt de lijn helemaal af.

Met deze exclusieve lijn speelt Air So Pure in op de vraag naar meer biologische verpakkingsmaterialen. Hiermee biedt Air So Pure een nog breder pakket en versterkt zo haar positie in de markt.

Designstar heeft voor al uw wensen een passend materiaal. PLM BIO is het jongste (volledig biologische) zusje van de familie en nu al een regelrechte hit. Dit puur Hollandse materiaal heeft goede vochtwerende eigenschappen en is daarmee perfect voor gebruik in de sierteeltsector.

Denkt u ook aan verduurzaming van uw huidige etikettenlijn? Of wilt u net als Air So Pure starten met een tweede lijn? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

‘Onze nieuwe lijn is enthousiast ontvangen in de markt. Hiermee dragen we met elkaar bij aan minder plastic!’

Marco van Leeuwen, brandmanager bij Air So Pure

DETAILS

  • Fotografie foto 1 en 2: Sven Bakker, VDE Plant

  • Opdrachtgever: Air So Pure

  • Website: airsopure.nl