Project omschrijving

Nieuwe website voor ERES Boomverzorging

Naast etiketten en ander promotiemateriaal kunt u bij Designstar ook terecht voor het ontwerpen van uw website. Zo hebben we recent de vernieuwde website opgeleverd voor ERES Boomverzorging.

Designstar verzorgt al jarenlang naar tevredenheid de complete huisstijl van ERES, welke nu ook is doorgevoerd op de website. Deze is geheel opgezet in WordPress, het open source Content Management Systeem (CMS) waarin de website gebruiksvriendelijk kan worden onderhouden.

De wens van de klant was om de informatie gestructureerd per dienst weer te geven, dit hebben we bereikt door de opbouw van deze verschillende pagina’s een soortgelijke indeling te geven om rust en de vindbaarheid te vergroten.

De teksten en inrichting van de website zijn opnieuw bekeken en verder geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google (SEO). De website is responsive en dus goed leesbaar op verschillende media zoals desktop en mobiel. Daarnaast hebben we de klant ondersteund en geadviseerd bij de overgang en inrichting naar een nieuwe hosting, waar eresboomverzorging.nl nu succesvol draait.

Bekijk de website

ERES Boomverzorging is, zoals de naam al zegt, specialist in boomverzorging. U bent bij hen aan het juiste adres voor informatie, advies en uitvoering voor zowel particulier als bedrijf als het gaat om planten, snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen. Designstar ontwerpt voor ERES naast de website ook flyers en de belettering van de (vracht)auto’s.

Naast alle boomverzorging kunt u bij ERES Boomverzorging ook terecht voor het bestellen van brandhout. Dit is gemakkelijk te bestellen via het speciale contactformulier.

De frisse uitstraling in combinatie met het robuuste beeldmateriaal maakt het tot een aantrekkelijke website en daarmee hét visitekaartje van ERES Boomverzorging.

Zeker in deze tijden is het hebben van een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website van groot belang! Heeft u interesse? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DETAILS