“Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

Bron: website Plantarium

Dit was de Plantariumbeurs zoals we hem kennen, uit de tijd van vóór corona. Dit jaar wordt de beurs helemaal anders. Plantarium gaat digitaal, als eerste beurs in de wereld van de sierteelt, op woensdag 2 en donderdag 3 september vindt het evenement Plantarium Digital Expo plaats.

Voor het eerst sinds het ontstaan van Designstar doen wij niet mee met deze beurs. De nieuwe digitale beurs is ontzettend leuk en professioneel opgezet voor kwekers om hun nieuwigheden te kunnen laten zien.

Voor ons als toeleverancier echter, denken wij dat deze opzet iets minder werkt. Daarom hebben wij besloten deze editie van Plantarium niet zelf te exposeren. Hierdoor zullen de accountmanagers van Designstar meer tijd hebben om de digitale beurs zelf te kunnen bezoeken en zien welke producten jullie dit jaar in de schijnwerpers zetten.

Onze vormgevers kunnen jullie helpen met een passend etiket, potcover of ander promotiemateriaal.

(Gerecycled) kunststof (PP, PS), onze eigen papieren grondstoffen PLM TOP, PLM BIO en PLM BASIC of digitale producten, bij Designstar kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om het plaatje helemaal af te maken!

Neem contact met ons op voor meer informatie!