Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken het Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

Dit jaar bevindt het Plantarium zich in de hal die grenst aan de najaarsbeurs van Groen-Direkt. Twee beurzen onder één dak. Hiermee ontstaat het grootste internationale tuinplanten-evenement van het jaar met een totaalpakket van het boomkwekerij-aanbod en waar handel en productie samenkomt in een inspirerende omgeving.

Designstar is ook dit jaar weer aanwezig en wij verwelkomen u graag in onze stand. Deze zomer bestaat Designstar 10 jaar en middels een foto-collectie nemen wij u mee naar het verleden. Uiteraard laten wij ook zien wat wij nu zoal doen en wat wij voor u kunnen betekenen in de toekomst!

Onder het genot van een kop koffie en een koele versnapering laten wij u de mogelijkheden zien op het gebied van o.a. etiketten, potcovers en POS-materialen.

Welkom!

DETAILS

  • Wanneer: Woensdag 22 t/m zaterdag 24 augustus

  • Locatie: Beursgebouw (Denemarkenlaan 9, Hazerswoude-Dorp)
  • Website: www.plantarium.nl