FOTOGRAFIE

Beeldbepalend. Dit woord zegt het al: beelden zeggen erg veel over een product en zijn vaak zelfs nog belangrijker dan tekst! Mensen zijn tenslotte steeds meer visueel ingesteld.

Designstar beschikt over een beeldbank met meer dan 270.000 beelden. Deze beelden zijn exclusief beschikbaar voor onze klanten.

productfoto's diverse planten

PRODUCTEN

Vrijstaande beelden worden met name in de handel veel gebruikt. Doordat het product op de foto staat zoals het wordt verkocht, zijn deze beelden ideaal voor een assortimentslijst, een brochure of een webshop.

Bekijk hieronder de verschillende thema’s en voorbeelden van product-fotografie.

THEMA

Richting de consument is het vaak beter om gebruik te maken van meer commerciële foto’s. Hoe ziet de plant eruit in een stijlvolle woonkamer? Of bloeiend in een
moderne tuin?

STUDIO

In onze fotostudio worden alle close-up beelden geschoten met ideale en consistente belichting en verschillende achtergrondkleuren. Dit is met name belangrijk voor gebruik in brede etiketlijnen.

Toepassingsbeelden worden meestal in onze daglichtstudio of op locatie gemaakt.

rozen met diverse achtergronden
vergrootglas icoon

KWALITEIT

Ons ervaren fotografie-team beschikt over alle apparatuur die nodig is om beelden van topkwaliteit te leveren. Zij maken gebruik van de nieuwste camera’s en de meest geavanceerde fotobewerkingsprogramma’s.

Dit leidt tot een prachtig resultaat!

UITGEBREIDE BEELDBANK

De foto’s uit onze beeldbank zijn in eigen beheer gemaakt. Hierdoor hebben we zelf de rechten op een enorme hoeveelheid beelden. Hieronder vallen ook veel close-up foto’s van bloemen en planten.

MEER DAN 270K RECHTENVRIJE BEELDEN

diverse foto's beeldbank
Website

Tuinshoot B&B Plant

B&B plant bv in Lottum is een modern bedrijf gespecialiseerd in de kweek van MiniStam in een gevarieerd, attractief assortiment…

BEKIJK
Website

Conceptmatige banners voor de tuincentra!

Voor de Tuincentra heeft Designstar diverse banners op thema gecreëerd die conceptmatig te gebruiken zijn. Doel van deze banners is om m…

BEKIJK
Website

Toepassingsbeelden Smit Kwekerijen

In opdracht van Smit Kwekerijen hebben wij diverse planten mogen fotograferen in onze daglichtstudio. Door gebruik te maken van de dive…

BEKIJK