THE ART OF CONCEPTS®

DESIGNSTAR

Designstar is ontstaan vanuit een behoefte naar kwalitatief hoogstaand POS materiaal dat aansluit op de wensen van het zusterbedrijf Van der Starre.
Naar aanleiding van de vele positieve reacties en vragen van externe klanten is Designstar opgericht in 2008 en gestart met drie werknemers.

Hierna is Designstar zich steeds meer gaan focussen op externe klanten in de groensector. Waar het begon met het ontwerpen van plantenlabels doet Designstar inmiddels veel meer dan dat. We denken mee met de klanten om hun producten zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van complete verkoopconcepten. Hierbij kunt u denken aan het opmaken van een eigen huismerk voor op plantenlabels, posters, banners en ander POS materiaal. Daarnaast kunnen we ook websites ontwerpen die hierop aansluiten.

Binnen enkele jaren is Designstar uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 25 werknemers, werkend op verschillende afdelingen. Deze afdelingen werken nauw samen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Inmiddels is Designstar een jong, ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en zich heeft ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector.

2008
2010
2012
2013
2014
2015
2016
2018
2018
2018
2018
2019
2020
2021

2008

Oprichting Designstar
3 werknemers

2010

Start van de samenwerking met
Sociaal Werkbedrijf DSW Zoetermeer

2012

Uitbreiding van het
Designstar kantoor in Boskoop

2013

Oprichting van de externe vestiging
bij DSW in Zoetermeer

2014

Meer dan 20 werknemers

2015

Geheel vernieuwde
Designstar-website online

2016

Nieuwe montagelocatie
bij Stroomopwaarts Vlaardingen

2018

Nieuwe montagelocatie
bij WSD Boxtel

2018

10-jarig jubileum

2018

Leo van Antwerpen wordt directeur Designstar

2018

Introductie PLM BIO op TradeFair

2019

Open kwekerijdag op Alfensvaart in Boskoop

2020

meer dan 30 werknemers

2021

oktober 2021: verhuizing naar kantoor in Zoetermeer

PARTNERS

Designstar is trots op haar sociale partners!

Eén van onze partners is Sociaal Werkbedrijf De Binnenbaan, gevestigd in Zoetermeer. De Binnenbaan verzorgt sinds 2010 de afwerking van de etiketten en potcovers van Designstar.

Sinds 2013 hebben we de samenwerking geïntensiveerd. In onze eigen hal binnen het pand van De Binnenbaan werken zowel medewerkers van Designstar als medewerkers van De Binnenbaan. Door deze mooie samenwerking doen de medewerkers van De Binnenbaan werkritme en ervaring op in een echt werk-leerbedrijf!

HET TEAM

Designstar is een organisatie met een christelijke identiteit. De directie en een groot gedeelte van de werknemers bestaat uit christenen die geloven dat de Bijbel als Gods openbaring leidend is in ons leven. Dit komt ook tot uiting in ons bedrijfsbeleid en de manier waarop wij werken.

Heel concreet werken wij bijvoorbeeld niet mee aan reclame- en promotie uitingen die bewust of onbewust een appél doen aan seksuele lustgevoelens. Opdrachten die religie op een commerciële wijze willen gebruiken, Godslasterlijke uitingen, discriminatie, geweld en haat bevatten of tegen de zondagsrust ingaan, worden niet door ons in behandeling genomen.

Veel Nederlandse feestdagen hebben een christelijke oorsprong. Dit geldt bijvoorbeeld voor Kerst, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Het gaat hierbij om het gedenken van belangrijke historische feiten.

Wij willen recht doen aan de oorspronkelijke bedoeling van deze feestdagen. Designstar werkt dus niet mee aan het creëren van uitingen die niet passen bij de christelijke oorsprong.

Sport is gezond en goed, iets om van te genieten. Professionele sport werkt helaas sportverdwazing in de hand. De sporters worden bovenmate vereerd en zijn voor hun fans vaak idolen. Omdat wij van mening zijn dat dit geen recht doet aan de eer van God onze schepper werken wij niet mee aan uitingen waarop verwezen wordt naar professionele sport.

Wij hopen dat u begrip voor ons standpunt heeft. Uiteraard zijn we altijd bereid om hierover van gedachten te wisselen.

0
MEDEWERKERS
0
SOCIALE WERKPLEKKEN
0
KOPJES KOFFIE
0
E-MAILS PER WEEK