Twee keer per jaar vindt er in Parijs een groot lifestyle evenement plaats. De nieuwe trends op lifestyle gebied in al haar facetten zijn hier te zien en ervaren. Denk aan decoratie, design, meubels, accessoires, textiel, geuren, servies, alle stijlen zijn te zien voor de bezoekers die van over de hele wereld komen.

Inspirerend

Maison et Objet heeft de reputatie als wereldwijde etalage voor design. Regelmatig bezoeken onze vormgevers deze beurs. Als nieuwe marketingmedewerkster mocht ik dit jaar ook mee. Gewapend met een camera, croissants en verse jus d’orange gingen wij op dinsdagmorgen 10 september al vroeg op pad. Na een gezellige rit kwamen Art Director Arjan, Vormgever Erik en ikzelf aan in Parijs.

Één voor één zijn we door de zeven hallen gelopen en hebben ons daar laten inspireren door alle kleuren, vormen en geuren.

Prachtig om al deze nieuwe en unieke ideeën te zien.

Vol inspiratie zijn wij weer teruggekeerd naar Boskoop. Bruisend van ideeën gaan we aan de slag met weer nieuwe ontwerpen en concepten voor onze klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

A bientôt!