UPDATE
De vacature is reeds vervuld. Reacties naar aanleiding van deze vacature worden niet meer in behandeling genomen.

In verband met het verbreden van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie:

Desktop Publisher (DTP’er)

De functie
De functie van een DTP’er bij Designstar bestaat onder andere uit het accuraat opmaken van druk- en printwerk in verschillende huisstijlen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het omzetten van ontwerpschetsen naar drukwerkbestanden. Je werkt met de nieuwste versies van InDesign, Photoshop en Illustrator van Adobe en aanverwante software. Kennis van WordPress is een pre.

Het profiel
Je bent een positieve en enthousiaste teamspeler. Je bent een nauwkeurig en gedreven persoon, met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je zit vol passie voor je vak en je zoekt veelzijdig werk. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Het aanbod
Je komt te werken in een uitdagende leeromgeving met vele mogelijkheden. Er is ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?
Solliciteer door een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae én Portfolio op te sturen naar personeel@starre.nl. Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Leo van Antwerpen via 0172-235633.

Ook is Designstar op zoek naar een tijdelijke:

Medewerker Designstar

Medewerker Designstar
Voor in het drukke seizoen zijn we op zoek naar jong, zelfstandig productie personeel dat kan worden ingezet op onze locaties in Boskoop of Zoetermeer.

De functie
Als Medewerker Designstar ben je actief in productiewerkzaamheden. De hoofdactiviteiten van deze functie bestaan uit het bestandsbeheer, printen, snijden, stansen, lamineren en afwerken van etiket- en promotiematerialen.

Het profiel
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve medewerkers die van uitdaging en afwisseling houden. Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en in het bezit van een rijbewijs zijn. Heb je interesse en ben je voor minimaal 4 dagen in de week beschikbaar, dan zoeken wij jou.

Het aanbod
Het betreft een tijdelijke functie voor de maanden november tot en met juni 2016. Je komt te werken in een enthousiast team. De functie biedt uitdaging en ruimte voor een creatieve inbreng. Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Solliciteer door een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae én Portfolio op te sturen naar personeel@starre.nl. Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Marloes van der Starre via 0172-235634.

Sluitingsdatum van deze vacatures is 30 november 2015.

GEÏNTERESSEERD?

Solliciteer door een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae op te sturen naar personeel@starre.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

  • Contactpersoon: Marloes van der Starre

  • Telefoon: 0172-235634

  • E-mail: personeel@starre.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.