Onze accountmanagers zijn het gezicht van ons bedrijf. Niet alleen zorgen zij voor het eerste contact met onze (potentiële) klanten, maar ook daarna blijven ze het aanspreekpunt. Ondersteund door de backoffice zorgen zij voor een goed verloop van uw bestelling.

Onze accountmanagers zijn veel op pad. Ze gaan naar (potentiële) klanten toe en gaan met hen in gesprek over wat Designstar voor hen kan betekenen. Samen met de backoffice worden orders in gang gezet. Ook staan zij altijd klaar voor vragen van klanten.

Nadat Marieke Schouten per september jl. is gestopt bij Designstar om aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging, kwam er een plaats vrij in het accountmanagementteam. Mart Jan van Renswoude, al enkele jaren werkzaam op de backoffice, zal deze functie vol enthousiasme gaan vervullen. Hij zal zich voornamelijk richten op de regio’s Boskoop, Utrecht en Overijssel.

Mart Jan: “Ik ben geswitcht naar accountmanager omdat ik graag klanten wil helpen. Nu kan ik nog beter advies geven om bedrijven te laten groeien door middel van creatieve promotiematerialen. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden. Al samenwerkend vinden we een passende manier om het product van de klant optimaal onder de aandacht te brengen. Integriteit en betrouwbaarheid zijn de waarden die ik belangrijk vind.”

Ons accountmanagementteam bestaat verder uit:

Hennie de Lange Export, Noord-Holland
Corné Koppelaar West-Brabant, Gelderland, Zeeland
Joey Blom Westland, De Kring, Limburg, Oost-Brabant
Nanne Balyon België, Zundert, Aalsmeer, Bollenstreek