Designstar 10 jaar!

Designstar bestaat tien jaar. Een jubileum waar we trots op zijn en waar we graag samen met u als klant, maar ook met onze medewerkers, partners en leveranciers aandacht aan willen schenken. Het is een uitgelezen moment om u een kijkje in de keuken van ons mooie en dynamische bedrijf te geven. Dit hebben wij gedaan door het uitbrengen van een inspirerende jubileumuitgave.

Gedreven team

Designstar is een jong, ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en zich heeft ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector. We zijn een organisatie met een christelijke identiteit. Dit komt tot uiting in ons bedrijfsbeleid en de manier waarop wij werken. Wederzijds respect en teamgeest staan bij ons hoog in het vaandel. Toen wij in 2008 startten, hadden wij niet kunnen vermoeden dat tien jaar later zouden zijn uitgegroeid tot een bedrijf met 30 werknemers.

Groei door de jaren heen

Het begon met het ontwerpen van etiketten, maar inmiddels doen we veel meer dan dat. We denken mee met de klanten om hun producten zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van complete verkoopconcepten.
Het uitwerken hiervan – waarbij huisstijl, fotografie, website, promotiemateriaal en etiketten gecombineerd worden aangeboden – blijkt een succes. Inmiddels ontwikkelen en produceren we, samen met onze partners, jaarlijks miljoenen etiketten, potcovers en draagbanden. Daarnaast leveren we steeds meer hoogstaand promotiemateriaal zoals brochures, banners en fotokaarten, dat aansluit op de wensen van onze klanten.

Snellere levertijden

Ons aandeel in de groenmarkt neemt steeds meer toe. We staan bekend om onze flexibele houding, gedrevenheid, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid richting de klant. Al onze bedrijfsprocessen zijn ondergebracht in Microsoft Dynamics NAV en worden continue geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we optimaal inspelen op de wensen van onze klanten. Designstar zal strategisch blijven werken aan het verbeteren van de totale doorlooptijden. De markt verandert en alles gaat steeds sneller. Flexibiliteit, snelle levertijden en lage oplages zijn en blijven daarom speerpunten voor de komende jaren. Daarnaast zullen we nieuwe duurzame producten blijven ontwikkelen waar de markt steeds meer om vraagt. Verantwoord ondernemen is voor Designstar van essentiële waarde.

Snellere levertijden
Flexibiliteit
Kleinere oplages

Jubileumboek

Designstar kent de sector door en door en weet wat er speelt. Hier vertelt de oprichter en eigenaar, Bart van der Starre, over in het boek. Het jubileumboek bestaat verder uit meerdere inspirerende verhalen en deskundigen van binnen en buiten de groensector. Hierbij is er veel aandacht voor visie en strategie. Onze fotografe heeft verschillende klanten in beeld gebracht, zodat er een indruk wordt gegeven van de breedte van onze markt. Daarnaast komen verschillende zaken–partners en medewerkers aan het woord in het boek.

Wouter van As

Commercieel directeur Drukkerij van As

Reinier van den Berg

Eigenaar PyrOil

Michiel de Haan

Algemeen directeur Royal Lemkes

Michiel de Haan

Algemeen directeur Royal Lemkes

Desiree Curfs

Directeur Stroomopwaarts

Peter Paul Kleinbussink

Directeur Intratuin Nederland

Peter Paul Kleinbussink

Directeur Intratuin Nederland

Met dank aan

Waterplantenkwekerij Aqua Sifra
Kersten B.V.
BNL Stansvormen B.V.
Arie Bouman Kwekerij B.V.
Bron Groep BV
Sabern b.v.
Boomkwekerij J.A. Laban
De Waele - Wilwoodii
Drukkerij Van As
DSW
Plasticarto Verpakkingsindustrie bv
Pyr-Oil Group b.v.
De Jong Plant B.V.
Air So Pure
Canon Business Center Nederland
Boomkwekerij J.A. Laban
Royal Lemkes
Stroomopwaarts
NP Plastics
Rabobank
Valkplant B.V.
WSD-Groep
Intratuin Nederland
Van der Starre b.v.
Wooning Orchideeën B.V.
Exten
Ripaplant B.V.
POLYTHEX Kunststoffe
Oorbeek BV Stansmessen
Vergeldt & Bouten B.V.
MDV Papier- und Kunststoffveredelung GmbH