Het is voorjaar, dus de fotostudio van Designstar draait weer op volle toeren. Fotograaf Petra is veel op pad en brengt regelmatig bezoekjes aan de klanten zodat ze geen bloeiend product mist. Naast fotografie op locatie, vindt er ook veel fotografie plaats in de fotostudio van Designstar. Dit betreft met name productfotografie.

We ontvangen de meest uiteenlopende opdrachten van onze klanten. Van het fotograferen van ruim 300 soorten stek (D.J. Hendriksen & Zn) tot het maken van vrijstaande foto’s van complete photobooths (Drost Photobooth verhuur).

Petra, fotograaf: ‘In onze volledig uitgeruste fotostudio kan ik alle producten uniform fotograferen. We bepalen per klant de instellingen en leggen deze goed vast, waardoor positionering, afmetingen en belichting per productlijn exact hetzelfde zijn. Het is dus niet nodig om alle producten in één run af te sturen en te fotograferen. Dit is ideaal voor klanten die bijvoorbeeld een groot assortiment hebben of producten die op verschillende tijden bloeien. Door deze manier van fotograferen is een strakke en uniforme fotokwaliteit gegarandeerd.’

Nadat Petra de plaatjes geschoten heeft, komt beeldredacteur Anouk weer in beeld. Van verwerking van aanvragen tot de complete planning, van nabewerking tot het maken van de mooiste fotoselectie, Anouk houdt alle ballen hoog en ontzorgt Petra volledig.

Heeft u een mooie fotografie klus voor Designstar? Petra en Anouk staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Anouk, beeldredacteur: ‘Geen klus is ons te groot of te klein, we houden wel van een uitdaging!’