Met trots kondigen wij aan dat vanaf vrijdag 1 oktober ook het kantoor van Designstar is gevestigd in Zoetermeer. Op deze mooie en ruime locatie hebben we de mogelijkheid om verder door te groeien en onze diensten op een nog betere manier voort te zetten.

Designstar is een professioneel en ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector. Toen wij in 2008 startten, hadden wij niet kunnen vermoeden dat we 13 jaar later zouden zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 werknemers.

Het begon met het ontwerpen van etiketten maar we doen inmiddels meer dan dat. We denken mee met de klanten om hun producten zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van complete verkoopconcepten. We staan bekend om onze flexibele houding, gedrevenheid, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid richting de klant.

Om onze groei te continueren waren wij op zoek naar uitbreiding van onze kantoorruimte. Vanaf 1 oktober 2021 zullen wij daarom nu vanuit Zoetermeer klaar staan voor onze klanten; met dezelfde drive zoals u gewend bent, maar dan vanuit een fris en vernieuwd kantoorpand!

Nieuw bezoekadres:
Designstar B.V.
Kryptonstraat 15
2718 TD Zoetermeer

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
I Accept