Dinsdagavond 15 december werd er bij Groen-Direkt Boskoop een Kwekerscafé bijeenkomst georganiseerd door Greenport regio Boskoop. Het thema van de avond was Trees, Trends & Trade. De deelnemers waren kwekers uit de regio’s Boskoop, Aalsmeer en de Bollenstreek. De presentaties tijdens dit Kwekerscafé werden verzorgd door het Wellant College (een korte online enquête en een uitleg over nieuwe studierichtingen) en Tuinbranche Nederland (Trends).

Designstar verzorgde een presentatie betreffende conceptontwikkeling. Accountmanagers Hennie de Lange en Joey Blom behandelden middels een korte en duidelijke presentatie de volgende onderdelen:
• Randvoorwaarden concept
• Aandachtspunten ontwikkeling concept
• Het concept inhoudelijk
• Het concept aan de man brengen

Op ludieke, doch leerzame wijze werden de deelnemers daarna, via ‘Petje Op / Petje Af’ getest op hun marktkennis. Er werden vragen gesteld met daarbij de keuze uit 2 antwoorden, aan te geven door een Designstar-petje op of af te doen.
Uiteindelijk hadden we een winnaar, Alex Schoemaker, die de door Designstar beschikbaar gestelde fruitmand dankbaar in ontvangst nam.
De avond werd afgesloten met een informele maaltijd en een drankje, bestaande uit streekproducten. Kortom een zeer geslaagde bijeenkomst!

DETAILS