Met trots kunnen wij mededelen dat onze nieuwe fotostudio reeds geopend is. Een ruime en praktische fotostudio, ingericht voor Lifestyle- en Productfotografie. De studio is te vinden tegenover ons kantoorpand in Zoetermeer, waar wij sinds 1 oktober 2021 gevestigd zijn. Op deze manier kunnen onze fotografen nog sneller schakelen en zijn alle benodigdheden om goed te kunnen fotograferen binnen handbereik. Na met plezier jarenlang te hebben gefotografeerd in de fotostudio in Boskoop, zijn wij erg enthousiast om aan het werk te gaan in de vernieuwde frisse studio in Zoetermeer!

Door de compleet nieuwe studio met geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om beelden van hoge kwaliteit te maken. In combinatie met het groeiende fotografieteam waar de juiste botanische kennis aanwezig is, maakt Designstar een professionaliseringsslag op fotografiegebied wat zich in de toekomst nog meer zal ontwikkelen.

Wilt u uw eigen unieke corporate story laten vastleggen met behulp van beeld? Of bent u bijvoorbeeld opzoek naar geschikte productfoto’s? Met veel plezier gaat onze nieuwe fotograaf Leanne hiermee aan de slag! Neem contact op met één van onze accountmanagers en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
I Accept