Op Plantarium is de stand van Designstar bekroont met de derde prijs ‘Beste Stand Toeleveranciers’ De jury beoordeelde de stand als open, duidelijk en met een heldere en eenduidige boodschap.

De KVBC heeft evenals voorgaande jaren de jurering van de groene stands en de stands van de toeleveranciers verzorgd. Alle groene stands zijn beoordeeld op drie criteria: productkwaliteit, presentatie en sortiment. Waarbij het criterium kwaliteit het zwaarst weegt. Elk criterium is door een andere jury beoordeeld en een overall jury kiest uit de hoogst scorende deelnemers de uiteindelijke top 3 en winnaar. De stands van de toeleveranciers zijn beoordeeld op de volgende criteria: totale presentatie, welke boodschap straalt de stand uit en is er een eyecatcher die de aandacht trekt? Bij alle stands is ook gekeken naar de aansluiting bij het beursthema “Stories’.

De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

In onze frisse en eigentijdse stand worden verschillende producten gepresenteerd zoals etiketten, draagbanden, potcovers en promotiematerialen. We hopen veel van onze klanten te spreken en zien uit naar uw komst!

DETAILS

  • Wanneer: Woensdag 23 t/m zaterdag 26 augustus

  • Locatie: Plantariumgebouw, Boskoop
  • Website: www.plantarium.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
I Accept