VORMGEVING & DTP

Maar hoe trekken we de aandacht van zowel klant als consument? Naast een mooi gekweekt product, is een goed design van belang. Een design dat u en uw product past als een maatpak. Een maatpak dat het complete plaatje extra goed laat uitkomen en uitnodigt om te kopen. Designstar denkt hierover graag met u mee. Alles wat wij maken is maatwerk. Zo bent u ervan verzekerd echt iets unieks in handen te hebben. Eén enkele opmaak, of juist een lijn van meer dan duizend soorten; u bent bij ons aan het juiste adres!

Deze frisse en smakelijk uitziende etikettenlijn hebben wij ontwikkeld voor Vergeldt en Bouten. De diverse productgroepen zijn eenvoudig te onderscheiden, omdat iedere productgroep zijn eigen kleur hart heeft. En daarnaast kleurt het natuurlijk prachtig mee met het fruit!

VERKOOPCONCEPT

Beleving, verleiden, efficiëntie, samenwerking in de keten, kostenreductie, story-telling, marketingmix, assortimentsbeleid, promotie, prijsbeleid, impulsaankoop, point of sales, schapmanagement…

Wat is nu precies een verkoopconcept? Volgens Designstar is een verkoopconcept een doordacht totaalplan waarmee u uw product succesvol vermarkt door in te spelen op de behoeften van de consument. Designstar beschikt over veel expertise op het gebied van verkoopconcepten voor de sierteeltsector. Samen met u stellen wij graag een strategie op om uw doelgroep succesvol te benaderen.

Voor KP Holland hebben wij het al bestaande merk Gardenlina een compleet nieuwe look en feel aangemeten. De opdracht was duidelijk te laten zien dat deze planten buiten in de tuin of op het terras gezet kunnen worden. Dit is niet alleen door de beelden een duidelijke boodschap geworden, maar ook door de details, bijvoorbeeld het gras in de tekst Gardenlina.

Special Blooming Plants is een groep kwekers die exclusieve, bloeiende planten kweken en gezamenlijk promoten. Designstar heeft het logo en de huisstijl voor hen verzorgd. Een hippe en kleurrijke uitstraling, die modulair gebruikt kan worden, wat ideaal is voor de verschillende toepassingen.

PROJECTEN

Website

Nieuwe etikettenlijn
Lauriersbedrijf Dierick

Voor het Belgische Laurierbedrijf Dierick BVBA hebben we een opvallende nieuwe etikettenlijn ontwikkeld.

BEKIJK
Design

Nieuw concept
FleuraTerrazza®

Voor het nieuwe FleuraTerrazza® concept van Klimplantenkwekerij Van der Starre hebben we alle vormgeving mogen maken.

BEKIJK
Website

Nieuw concept
Oriental Herbs

Eén van de jongste projecten van Designstar is de unieke uitstraling van het concept Oriental Herbs!

BEKIJK